Bemel Norge søker daglig leder

Vi ser etter deg som er offensiv og løsningsorientert person med mekanisk bakgrunn. Vi tilbyr en spennende stiling og en rolle hvor du kan være med å utvikle en virksomhet i vekst. Arbeidssted Tynset eller Os. 

Arbeidsoppgaver:                                                                                                                  tunnelventilasjon                                                                                                          

–  Daglig ledelse

–  Anbud- og tilbudshåndtering

–  Salg og kundekontakt

– Rapportering til styret

– Fakturering og økonomioppfølging

– Samarbeid med tysk leverandør

Kvalifikasjoner: 

– Mekanisk utdanning og/eller relevant arbeidserfaring

– Initiativrik, selvstendig, nytenkende og omgjengelig

– Beherske engelsk

– Resultatorientert med gjennomføringsevne

– God forretningssans

Vi søker etter en offensiv person som liker ansvar, og  som ser etter nye utfordringer. Noe reisevirksomhet må påberegnes, og kommunikasjon med fabrikk skjer på engelsk. Vi har et uformelt og godt arbeidsmiljø. Lønn og betingelser etter avtale.  Arbeidssted: etter nærmere avtale Tynset eller Os.                     

Skriftlig søknad sendes til daginge@osta-elektro.no innen 23.09.18.

Har du spørsmål om stillingen og ønsker en prat, ser vi gjerne at du ringer Dag Inge Østgård på telefon 917 46 741.

Bemel Norge AS er en av de ledende bedriftene innen tunnelventilasjon i Norge. Vi leverer sikker og effektiv ventilasjon i samarbeid med Witt & Sohn i Tyskland. Bemel Norge har levert vifter til tunneler i Norge siden 1988 og vi er leverandør av ventilasjon til vei, jernbane, industri og offshore. Bemel representerer også Chraig and Derricott i Norge, og kan tilby brytere og koblingsutstyr fra selskapet.  Bemel Norge er eid av Østa Elektro AS, som er en av de ledende elektroinnstallatørene i fjellregionen og har 23 ansatte. Total omsetning i 2017 er på 52 millioner kroner for alle våre selskaper.